X
تبلیغات
همه فن حریف - سفره آرایی
دستمال سفره هاى آراسته
[تصویر: cbf8eea92c11bc50ac747bf79e09e9b0.jpg]


دستمال سفره هاى تميز و اتو كشيده كه به شكل هايى زيبا تا شده اند، از بهترين زينت هاى يك ميز غذاى آراسته هستند. دستمال سفره را مى توان به سادگى تا زد و به صورت يك مربع بزرگ در ميان هر يك از بشقاب ها قرار داد يا به اشكال مختلف از فرم هاى ساده گرفته تا اشكال و مدل هاى پيچيده كه با مناسبت هاى گوناگون هماهنگ باشند، تزئين كرد. گذشته از روش هاى آراستن، دستمال سفره هاى پارچه اى بايد كاملاً تميز و بدون لك باشند و خوب اتو شده باشند. بهترين نوع دستمال سفره هاى پارچه اى براى تا زدن، دستمال هاى ساده سفيد يا رنگى بدون طرح هستند. بعضى از دستمال سفره ها كه داراى گلدوزى کوچكى در يك گوشه هستند، بهتر است به شكلى تا زده شوند كه گلدوزى در بالا و در برابر ديد قرار گيرد.

دستمال سفره هاى پارچه اى را مى توان به صورت دالبر يا به اشكال ديگر نيز لبه دوزى كرد. پارچه هاى نخى و لينن سنگين مناسب ترين نوع پارچه براى دوختن چنين دستمال هايى هستند، به ويژه زمانى كه كمى آهار زده مى شوند. ابعاد اين دستمال ها نيز اغلب بين 45 تا 50 سانتى متر است. همچنين هنگام برش پارچه براى تهيه دستمال سفره بايد توجه داشته باشيد كه دستمال را به موازات و در جهت تار و پود پارچه ببريد تا زود بر اثر شستشو از فرم خارج نشود. پس از هر بار شستن دستمال ها نيز آنها را دوباره آهار بزنيد و قبل از اين كه كاملاً خشك شوند، اتو بكشيد.

در اينجا يك روش ساده براى تا زدن دستمال سفره به شكل پروانه اى را ملاحظه مى كنيد. يك دستمال سفره آهار خورده و مربع شكل را كه خوب اتو شده است، روى سطح صافى قرار دهيد. لبه بالا و پايين دستمال را به طرف خط وسط دستمال تا بزنيد، به طورى كه در وسط دستمال به هم برسند. سپس يك بار ديگر لبه پايين دستمال را روى لبه بالاى آن قرار دهيد و به اين ترتيب يك مستطيل باريك و بلند درست كنيد. در حالى كه يك دستتان را در وسط طول مستطيل قرار داده ايد، از عرض سمت راست مستطيل آن را به طرف خط وسط طول آن يك تاى دوبل بزنيد، يك بار به طرف وسط دستمال و يك بار هم به طرف بيرون آن. همين كار را با ضلع سمت چپ دستمال نيز انجام دهيد. حالا گوشه پايين سمت راست از بالاترين لايه دستمال را به طرف داخل تا بزنيد و به همين ترتيب گوشه پايين سمت چپ دستمال را نيز تا كنيد. به اين ترتيب چهار باله لوله شده از دستمال به شكل بال هاى پروانه به نظر مى رسند.

ادامه مطلب
+نوشته شده در چهارشنبه سی و یکم شهریور 1389ساعت23:5توسط مریم |
تزیین گوجه فرنگی،تخم مرغ، زیتون سیاه

گل رز با گوجه فرنگی:

با چاقوی تیزی پوست گوجه رو با عرض ١ سانت و از قسمت سر میگیریم! مواظب باشید بدون اینکه قطع شه و نه خیلی نازک ...سعی کنید تکه های گوجه رو به پوست نچسبونید.

گل رو با پیچوندن پوست به دور خودش به شکل حلزونی درست کنید. اینکار رو ار انتهای پوست شروع کنید! به این شکل:


سبد با گوجه فرنگی!

گوجه رو برمیداریم و از قسمت بالا برش میدیم و توی اونو با قاشق خالی میکنیم، و توی اونو با سالاد یا سالاد الویه پر میکنیم، و قسمت سرش رو دوباره میذاریم روش و روی اونو با چند نقطه سس مایونز تزیین میکنیم! به این صورت:


تزیین تخم مرغ به شکل خرگوش!

خیلی اسونه و میتونید ازش برای تزیین سالاد و یا ماکارونی ها و سالاد الویه هاتون استفاده کنید!

تخم مرغ ابپزی رو از قسمت طول اون جنب برش میدیم ، و تخم مرغ رو از اون قسمتی که برش داریم میذاریم روی بشقاب، اون فسمتی که ازش جدا کرده بودیم رو برداشته و یه مثلث از توی اون برمیداریم، به طوری که به شکل ٧ در بیاد! و روی قسمت سر اون تخم مرغی که توی بشقاب گذاشتیم رو برش میدیم و این تکه ای که به شکل ٧ در اوردیم رو میذاریم توی اون به جای گوش ها و چشم و سبیلشو با سس فلفل یا سس های تیره دیگه ای میذاریم! و دسم اون هم با مایونز ....

 


تزیین تخم مرغ آبپز

مواد لازم:

تخم مرغ آبپز

حلقه هایی از زیتون سبز

گوجه فرنگی

تخم مرغ رو از عرض به صورت مثلثهای کوچیک برش بدین(همون طور که توی عکس مشخصه) و زرده هارو ازش بیرون بیارین و با سس مایونز مخلوط کنید زرده هارو...و دوباره به تخم مرغ برش گردونید! و اون الاان اون قسمت رو که ازش جدا کردین رو بذارین روی زرده ها ، به جای چشماش هم زیتون سبز قرار بدین و تکه کوچیکی ااز گوجه رو هم واسه نوکش.....به این صورت:

 


تزیین زیتون سیاه!

مواد لازم:

هویج حلقه شده!

پنیر برای قررار دادن به عنوان شکم

فلفل دلمه ای ترشی انداخته شده به صورت خلال باریک

زیتون به دو اندازه کوچیک و بزرگ بدون هسته

خلال دندان

 

زیتون بزرگتر رو بردارید و از یه طرف برش میدیم و از هر نوع پنیر ی که دوست دارید پرش کنید!   بهد زیتون کوچک رو بردارید و یه شکاف کوچک بدین و یه تکه هویج که بصورت مثلث از اون هویج حلقه ای بریدین رو توی اون زیتون جا دین به عنوان منقارش.... و باز اون هویج حلقه ای که یه مثلث کوچیک ازش در اوردین به عنوان منقار رو بذارید زیر زیتون بزرگ واسه پاهاش و خلال دندون رو از بالا فرو کنید تا پاهاش... و خلالهای فلفل رو فراموش نکنید.(میتونین از هویج هم واسه اینکار استفتده کنید.

 

+نوشته شده در دوشنبه سوم اسفند 1388ساعت21:36توسط مریم |
ایده هایی برای تزیین وسروِ دلمه برگ مو

 

+نوشته شده در شنبه یکم اسفند 1388ساعت22:25توسط مریم |
تزیین سالاد الویه

 

 

+نوشته شده در چهارشنبه بیست و یکم بهمن 1388ساعت13:17توسط مریم |